Over ons

Over 1voud Arbo

1voud Arbo is een allround arbodienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn deskundig, schakelen snel en zijn betrokken. En dat merkt u. We komen regelmatig bij u over de vloer en kijken over uw schouder mee. Prettig, want zo weet u zeker dat u de juiste aanpak kiest. Richting uw medewerkers, maar ook met het oog op de Wet Verbetering Poortwachter. Ziekteverzuim is en blijft nu eenmaal een complex onderwerp.

Verzuimmanagement

We zijn een professioneel en betrokken bedrijf met een uitgebreid aanbod op het gebied van verzuimmanagement. Hierdoor kunnen we u op ieder vlak helpen, van lastig verzuimtraject tot medewerkers-tevredenheidsonderzoek. Door verder te kijken dan alleen de ziektemeldingen, werken we aan een gezonde basis voor uw personeel. En dragen we bij aan een structurele verlaging van het ziekteverzuim. Daar komt u verder mee!

 

Missie

1voud Arbo is een zelfstandig opererende arbodienstverlener. 1voud Arbo heeft als missie “De ondernemer te laten ondernemen door te ontzorgen en processen 1voudig te houden”.  Met deze gedachte is 1voud Arbo opgericht zodat, ondernemers toegang krijgen tot kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor zowel werkgever als de werknemer.  

 

Visie

1voud Arbo wil uitblinken als allround dienstverlener op het gebied van kwalitatief hoogwaardige arbodienstverlening. Dit realiseren wij in de dagelijkse praktijk door de organisatie te hebben ingericht met korte lijnen, efficiĆ«nt te werken en te beschikken over kennis van zaken met betrekking tot actuele wet- en regelgeving. Om uitmuntend te kunnen adviseren maken we dan ook graag kennis met alle lagen in een bedrijf. Het leren kennen van een ondernemer is van cruciaal belang om adequaat te kunnen adviseren tijdens verzuim maar ook preventief. De werkgever en werknemer staan beide centraal en moeten dan ook beide transparant worden bediend. De kernwaarden van 1voud arbo zijn vaste contactpersonen, proactief, gevraagd en ongevraagd adviseren, goed onderbouwde en tevens transparante adviezen. Werkgevers worden optimaal ondersteunt bij re-integratie van werknemers, preventie en ziekteverzuim. 1voud Arbo wil te allen tijde een duurzame relatie met haar ondernemers aangaan en daarmee ook met de werknemers. Ons credo is dan ook “Let’s make your people feel good!”.

Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!