Nieuws

Gezocht: Casemanager
Nieuws van: 3 september 2019

Gezocht: Casemanager

1voud Arbo is een allround gecertificeerde arbodienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn deskundig, schakelen snel en zijn betrokken. We komen regelmatig bij klanten over de vloer. Dit is prettig, want zo weet je zeker dat jij voor de juiste aanpak kiest. Ziekteverzuim is en blijft nu eenmaal een complex onderwerp.

Lees nieuwsartikel
Gezocht: Marketing Stagiair(e)
Nieuws van: 31 juli 2019

Gezocht: Marketing Stagiair(e)

1voud Arbo is per direct opzoek naar een (strategisch) marketing stagiair die ons werkveld volledig in kaart brengt, en die ons daarmee gaat helpen de juiste stappen te zetten om onze ambities waar te maken. Ben jij zelfstandig genoeg om met de juiste aansturing volledig je gang te gaan. Dan zoeken wij jou!

Lees nieuwsartikel
Nieuws van: 15 juli 2019

Alleen werken - Wat moet? Wat mag? Wat helpt?

Mensen die alleen werken (in nachtdienst, overdag of als zelfstandige) staan er bij calamiteiten in eerste instantie alleen voor. Daarom vraagt de veiligheid van iemand die alleen werkt extra aandacht. Er is sprake van alleen werken als iemand buiten het gezichtsveld of de gehoorafstand van anderen werkt. Als er meer dan één persoon aan eenzelfde risico blootstaat, is er ook sprake van alleen werk.

Lees nieuwsartikel
Werken tijdens de warmte
Nieuws van: 21 juni 2019

Werken tijdens de warmte

Welke acties moet je vooral ondernemen om je werknemers door de warme dagen heen te loodsen?

Lees nieuwsartikel
Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!