Nieuws

Even voorstellen: samenwerkingspartner Paul aan het woord
Nieuws van: 13 september 2019

Even voorstellen: samenwerkingspartner Paul aan het woord

Al vanaf mijn schooltijd ben ik geĆÆnteresseerd in werk, werksoorten en wat werk betekent voor mensen. Het is zo veel meer dan een daginvulling of iets waarmee je geld verdient. Vanuit mijn ervaringen bij een grote commerciĆ«le dienstverlener en uitvoerende werkzaamheden als arbeidsdeskundige bij UWV, heb ik in 2005 Radmer Arbeidsadvies BV opgericht.

Lees nieuwsartikel
Stagiair HRM
Nieuws van: 10 september 2019

Stagiair HRM

Ben je op zoek naar een leuke leerzame stage waar iedere dag een verrassing is? Dan is 1voud Arbo wat voor jou! Wij hebben plek voor jou vanaf 11 november 2019. 1voud Arbo is een jonge en dynamische allround Arbodienstverlener. Ons kantoor is gevestigd in Vorden en makkelijk te bereiken met auto of het openbaar vervoer. Het team bestaat uit drie casemanagers, accountmanager en een operationeel manager. 1voud Arbo begint zich steeds verder uit te breiden naar alle kanten van de Achterhoek en Twente en de Bedrijfsartsen houden wekelijks spreekuur in Vorden, Doetinchem, Elst en Hengelo (Ov.).

Lees nieuwsartikel
Gewijzigde Arbowetgeving: RIsico Inventarisatie- en Evaluatie
Nieuws van: 4 september 2019

Gewijzigde Arbowetgeving: RIsico Inventarisatie- en Evaluatie

De inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) gaat strenger controleren of werkgevers voldoende de regelgeving aangaande de Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E) naleven. De inspectiedienst kan daarbij ook direct tot sanctionering overgaan. Tevens zijn de boetebedragen aanzienlijk gestegen. Dit is vanuit het Ministerie SZW op 22 juli jl. vermeld in de Staatscourant.

Lees nieuwsartikel
Gezocht: Casemanager
Nieuws van: 3 september 2019

Gezocht: Casemanager

1voud Arbo is een allround gecertificeerde arbodienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn deskundig, schakelen snel en zijn betrokken. We komen regelmatig bij klanten over de vloer. Dit is prettig, want zo weet je zeker dat jij voor de juiste aanpak kiest. Ziekteverzuim is en blijft nu eenmaal een complex onderwerp.

Lees nieuwsartikel
Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!