Hoofdpijn-dossiers

Hoofdpijn-dossiers

Ondanks dat een arbodienst of bedrijfsarts gecontracteerd is, komt het regelmatig voor dat een bedrijf niet tot nauwelijks zicht heeft op het (gedeeltelijk of volledig) herstel van een zieke medewerker en dus ook onvoldoende grip krijgt op de situatie. Dit terwijl je als werkgever wel het financiële risico draagt. Plan dan een afspraak met 1voud Arbo, want wij helpen je hier graag bij. Met een team van deskundigen helpen we je graag om snel weer grip op het dossier te krijgen en samen de juiste koers te varen. Met advies, maar mogelijk ook door zaken gewoon voor je te regelen.

Hoofdpijndossiers

Soms heb je een verzuimdossier, waar je van wakker ligt. Een van je medewerkers heeft bijvoorbeeld al lang klachten. De tijd tikt door en er komt maar geen heldere diagnose. Gesprekken hierover met de bedrijfsarts en je arbodienstverlener leveren niets op. Wat nu?

Lees meer over

Conflicthantering

Zakelijke onderwerpen bespreken met medewerkers gaat de meeste werkgevers wel goed af. Maar wat als het over meer persoonlijke zaken gaat? Zoals psychische belasting, emotionele problemen, de privé-situatie van een medewerker of (verzuim)gedrag? Veel leidinggevenden vinden het lastig om hiermee om te gaan. Een verkeerde aanpak kan namelijk al snel leiden tot een conflict.

Lees meer over
Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!