Diensten

Diensten

Diensten

Groot rijbewijskeuring/Taxipaskeuring
Wilt u uw rijbewijs C1, C, D1 of D, eventueel met aanhanger (E), of taxipas halen of vernieuwen? Dan moet u zich laten keuren door een bedrijfsarts of gecertificeerde arbodienst. 1voud Arbo plant graag een keuring met u in, binnen de gewenste termijn. Gelijk regelen? Neem telefonisch contact met ons op via 0575-555961 of per mail via info@1voud.nl

 

Periodiek Medisch Onderzoek

Periodiek Medisch Onderzoek

Een Periodiek Medisch Onderzoek laat zien hoe het is gesteld met de gezondheid van uw personeel. Medewerkers ontvangen een persoonlijk advies. Ook u krijgt tips, zodat u de werkomgeving verder kunt verbeteren.

Risico-inventarisatie en -evaluatie

Met een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) brengen we in kaart welke gevaren er binnen uw organisatie schuilen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Uit de RI&E volgt een plan van aanpak om de risico’s te beperken.

Neem direct contact op

Medewerkers-tevredenheidsonderzoek

Medewerkers-tevredenheidsonderzoek

Hoe tevreden zijn uw medewerkers over hun werk en werkomstandigheden? Een medewerkers-tevredenheidsonderzoek geeft nieuwe inzichten. Grote kans dat de resultaten tot gerichte verbeterpunten leiden.

Multidisciplinaire aanpak

Soms komt een medewerker in aanmerking voor een multidisciplinair traject, waarbij verschillende deskundigen bijdragen aan de re-integratie. Samen zoeken zij oplossingen om de medewerker snel weer naar een normale werkdag te begeleiden.

Neem direct contact op

Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek

Is het voor een zieke medewerker mogelijk om weer aan de slag te gaan? Kan dit binnen uw organisatie? Of moet hij of zij op zoek naar een andere baan? Het arbeidsdeskundig onderzoek biedt een overzicht van praktische oplossingen.

Trainingen en workshops

Actief aan de slag met verzuim? Volg dan een training of workshop. Omdat we onze programma’s volledig afstemmen op uw vraag, kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Neem direct contact op

Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!

Partners van 1voud Arbo: