Arbodienst Zevenaar

Arbodienst Zevenaar

Bent u op zoek naar een arbodienst in Zevenaar, Didam of Duiven? Bij 1voud Arbo bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verzuimbegeleiding en verzuimpreventie voor MKB bedrijven in regio Zevenaar.

1voud Arbo is als een spin in het web. We bewaken het proces, zetten de lijnen uit en geven advies over verzuimbegeleiding en verzuimpreventie. Prettig, want ziekteverzuim is een complex onderwerp. Met onze ondersteuning weet u zeker dat u de juiste aanpak kiest. Tijdens een verzuimtraject, maar ook daarbuiten. Door aandacht te besteden aan de samenwerking tussen u en uw team ontstaat een fijne werkomgeving: een gezonde basis voor uw personeel.

Waarom 1voud Arbo?

De voordelen van verzuimbegeleiding en verzuimpreventie zijn groot. Als arbodienst in regio Zevenaar zijn we een deskundige sparringpartner bij u om de hoek. We komen regelmatig bij onze klanten over de vloer en kijken over uw schouder mee. Tijdens een verzuimtraject krijgt u en uw medewerker dezelfde casemanager. Die onderneemt direct actie. Zo weet u zeker dat u de juiste aanpak kiest.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!